Skiftedag

Så prøver jeg at gøre alvor af at skifte fra google chrome til firefox. Jeg har lavet en ff-konto på en ny mail og importeret alle mine adgangskoder (uf der er mange) til denne.

Det næste bliver at få sat mine gmails op i ff.

Jeg har hørt at man skal tage det der med privacy alvorligt, og at google chrome vader lidt rundt i det. Senest hørte jeg så en, der roste brug af iPhone i forhold til android telefoner, den tror jeg ikke helt på. Ganske vist smutter der langt mindre data til 3.part, men til gengæld føler jeg mig overbevist om, at apple samler med næb og klør – og selv om de holder kortene tæt til kroppen, så bliver data brugt til at cementere apples position. Big brother and the holding company.

Men altså lige for nærværende, så har jeg min ff-konto oppe at køre, og jeg kan logge ind på alle mine sider.

Skriv en kommentar