Ny server, farvel Google workspace

Jeg oprettede for snart mange år siden en gmail ud fra mit eget domæne, uden at betale for det. Nu siger jungletrommerne at google vil til at tage penge for denne service, også for små brugere som mig.

Samtidig har jeg gennem længere tid ikke været helt tryg ved mit hidtidige webhotel.
Derfor har jeg entreret med netgiganten.dk (fra O’ense) og deres pro-webhotel (49/md, de har også andre størrelser).
100 GB plads og ingen begrænsninger på antal domæner….

I første omgang lavede jeg mig et nyt domæne i forbindelse med registreringen, bare for ikke at starte med at fare vild :-). Senere har jeg så flyttet min butiks hjemmeside, www pcvirk.dk til serveren. Og nu har jeg så også flyttet min mail samme vej.

Min mail flyttede jeg ved hjælp af mailstore, der er god til at tage backup af og gendanne mails. Også direkte på serveren.

Mit bedste råd til eventuelle nye brugere hos Netgiganten: Brug Cpanel. Løsningerne derinde virker umiddelbart mere sikre end løsningerne i netgigantens eget administrationsmodul. Du finder Cpanel (efter login) kundeside–>webhotel nederst på siden. Yderligere domæner skal være tilføjelsesdomæner (en mappe i roden).

Skriv et svar