Om

Denne side er i øjeblikket en sikkerhedsventil. Mit politiske indre er godt i gang med at koge over, umiddelbart er min betragtning, at ingen af de politiske partier tager situationen omkring kliamet tilstrækkeligt alvorligt. Samtidig synes der at være en hang til at tage gamle travere op igen. Travere der tidligere har vist sig ubrugelige.

Wnu.dk, weekend nu var i sin tid et hyggeligt blad, byggende på de sidste rester af den socialdemokratiske avis Aktuelt. Bag udgivelsen stod A-pressen.Bladet udkom ugentligt i 3 måneder i 2001.

Selv er jeg dels småselvstændig med en lille forretning, hvor jeg reparerer computere, PCvirk Rødovre, dels timeløns/sæsomansat på Københavns Universitet. Jeg kommer af “små kår” og det er jeg aldrig kommet væk fra. Mine forældre var radikale og havde et lille gartneri.

Jeg var som ung medlem af SFU, Senere har jeg i en årrække været radikal, og siden 16 har jeg on/off været alternativ eller alternaiv.

Var der valg i dag, ville jeg nok stemme på Alternativet, men fortidens optimisme er ikke rigtig med. Jeg føler mig temmelig overbevist om, at klimakampen er tabt, at Danmarks størrelse i løbet af få år vil blive reduceret med mange procent når vandene stiger. Indtil videre er vi blevet “reddet” af de foregående istider; havbunden under Danmark hæver sig stadig. Men når Grønland smelter er der teoretisk vand nok til en global vandstandsstigning på i omegnen af 7 meter, hvilket svarer til at det meste af hovedstadsområdet (bl.a) vil få våde fødder.

Kun 6 meter!

/ebbe